SERVICE OG REPARATION AF PILLEFYR I SØNDERJYLLAND OG FYN

Rene's Varmeservice ApS tilbyder service og reparation af pillefyr i Vojens, i Sønderjylland og på Fyn. Et pillefyr er et centralvarmeanlæg, der er både miljøvenligt og energibesparende. Der kan ofte spares helt op til 50 % på varmeudgifterne ved at skifte til pillefyr. Det mest almindelige brændsel til pillefyr er træpiller, men visse fyr kan også brænde blandt andet træ og korn.

Pillefyr bliver kaldt mange ting herunder stoker, stokerfyr, pillebrænder, træpillebrænder og træpillefyr.

Et nyt pillefyr er helt automatisk og skal næsten kun have service og reparation af pillefyr. Gamle pillefyr skulle fyldes op hele tiden, men moderne pillefyr har et magasin til opbevaring af piller.

FORSKEL PÅ OMFANGET AF SERVICE OG REPARATION AF PILLEFYR

Vedligeholdelse, service og reparation af pillefyr varierer fra fyr til fyr, men visse pillefyr kræver næsten ikke noget. Dog skal de altid renses og tømmes for aske. Men for at få et velfungerende pillefyr, skal det have den rigtige størrelse og kapacitet. Det vil køre dårligt, hvis det er for stort, hvilket vil påvirke den følgende service og reparation af pillefyr.

Derfor skal service og reparation af pillefyr overvejes, herunder type af brændsel, eftersom der er forskel i priser på brændsel. Der skal i samme forbindelse kigges på virkningsgrad.

Generelt vil et pillefyr være tjent hjem efter 1-2 år, men dertil kommer, at det er miljø-neutralt, og du vil stort set opleve samme komfort som ved oliefyr og gasfyr.

TILBUD PÅ SERVICE OG REPARATION AF PILLEFYR ELLER NYINSTALLATION

Kontakt Rene's Varmeservice ApS på telefon 40 15 51 90 eller e-mail  info@rpvarmeservice.dk, hvis du ønsker rådgivning, service og reparation af pillefyr. Vi har mange år erfaring med service og reparation af pillefyr og stokerfyr. Derved kan vi også finde et fyr, der passer bedst til din bolig eller din virksomhed.